Rólunk

Rólunk

A "Kurátor" Alap- és Alapítványkezelő Kft. 1989-ben alakult, elsősorban a nonprofit szervezetek részére nyújtandó pénzügyi-gazdasági szolgáltatásokra szakosodva. Tevékenységünk közel 30 évében mintegy 2000 civil szervezet, többségében alapítvány és egyesület létrehozásában működtünk közre és ma több mint 150 alapítvány, egyesület, nonprofit társaság, valamint gazdasági társaság veszi igénybe a teljes körű gazdasági szolgáltatást elsősorban a számviteli szolgáltatás, könyvelés területén. A Kurátor Kft munkatársai, a civil szervezetek - alapítvány, egyesület - számára a tevékenységük során felmerülő pályáztatási, jogi, pénzügyi, adózási és könyvelési feladatokat három évtizedes tapasztalattal, szakszerűen végzik. A nonprofit szervezetek mellett az ügyfelek érdekeltségi körébe tartozó társaságok (betéti társaságok, kft-k, stb.) pénzügyi-számviteli menedzsmentjét is bonyolítjuk.


A szolgáltatásokhoz kapcsolódó adminisztrációs feladatokat is átvállaljuk ügyfeleinktől, így például a pályázathoz csatolandó iratok beszerzését, pénzügyi elszámolások összeállítását, szabályzatok készítését, stb.


A pályáztató civil szervezet - alapítvány, egyesület - számára a pályáztatás teljeskörű lebonyolítását is vállaljuk. Számos külföldi alapítványtevőt is kiszolgálunk, több európai és amerikai magán- és jogi személy által létrehozott szervezetet kezelünk. Közreműködünk jótékonysági estek szervezésében, adománygyűjtési akciókban, alapítványi díjátadások rendezésében is.


Belvárosi irodánkban Társaságunk jelenleg 12 munkatárssal valamint megbízott jogásszal áll ügyfeleink rendelkezésére.