Rendkívüli intézkedési terv 2020. március 16-tól.

Bejegyzés dátuma:

Rendkívüli intézkedési terv 2020. március 16-tól.

  • 2020. március 16-tól munkatársaink otthoni munkavégzésre állnak át. Ehhez Társaságunk biztosította munkatársak részére a szükséges technikai hátteret. Munkatársaink munkaidőben folyamatosan az Önök rendelkezésére állnak, email-es megkereséseikre a normál ügymenetnek megfelelően válaszolnak.
  • Kérjük Önöket, hogy Önök is részesítsék előnyben az online kommunikációt, így is megelőzve a vírus terjedését.
  • A pénzügyi szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfeleinket kérjük, hogy az utalásokhoz és a számlázáshoz szükséges dokumentumokat szkennelve küldjék át kollégáinknak. Az eredeti dokumentumokat a könyvelési anyagokkal együtt szíveskedjenek beküldeni.
  • A könyvelési anyagokat a törvényi előírásoknak megfelelően továbbra is eredeti példányban várjuk, minden hónap 10-ig. Irodánkban folyamatosan biztosítunk iratok átvételéhez ügyeletet munkanapokon 9 és 14 óra között.
  • Természetesen továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére konzultációs lehetőségekkel, ehhez kérjük, írják meg email-ben telefonszámukat.
  • Sürgős esetben, kérem, írjanak office@kurator.hu címre, mert ezt az email fiókot több kolléga is ellenőrzi folyamatosan.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a kormányzati intézkedéseket, amennyiben ez bármilyen változást jelent, tájékoztatni fogjuk Önöket is.

Társaságunk minden munkatársa azon dolgozik, hogy továbbra is az elvárt magas színvonalon, a megszokott határidőkre teljesítse a feladatokat. Ehhez biztosítottunk minden technikai feltételt, aminek igénybevételét kérjük Önöktől is ügyfeleink és munkatársaink érdekében is.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Kahulits Andrea sk.

ügyvezető